Chat with us, powered by LiveChat
Search
  • Cherry

Tips Hack Tembak Ikan 918Kiss/SCR888

Modal yang diperlukan untuk permainan ini yang terbaik adalah dengan modal RM100. Jika modal kurang daripada nilai tersebut, agak sukar untuk menang. Harus dingat juga, kemenangan adalah tidak 100% namun ianya hanya cara untuk mengelakkan anda kalah.


OecanKing 918Kiss

Dengan modal RM100 tersebut, anda bet dengan nilai RM0.10 sahaja untuk satu tembakan. Masuk ke dalam ruangan permainan tembak ikan. Sebelum bet, cuba lihat pesaing anda dalam ruangan permainan tembak ikan tersebut.


Jika ada pemain yang nampak sudah menang atau ada pemain lain yang modalnya agak besar dalam ruang tersebut, sila keluar dan cari ruang yang hanya ada pemain yang mempunyai nilai kredit yang hampir sama dengan nilai modal anda atau kurang dari modal anda.


Jika anda sudah memjumpai pesaing yang sama modal dengan anda, teruskan bermain. Bet hanya RM0.10 tujuan anda mengelak daripada pemain yang mempunyai modal yang besar dari anda adalah kerana takut ianya menganggu bet anda di mana pemain yang mempunyai kredit yang besar akan meletakkan bet yang besar juga. Ia akan mempengaruhi setiap tembakan di mana biasanya bet yang besar akan menang.


Jadi jauhilah mana-mana permainan tembak ikan jika anda memjumpai pemain yang mempunyai modal yang besar. Begitulah sebaliknya, jika anda mempunyai modal yang besar anda boleh join mana-mana ruang tembak ikan yang anda kehendaki. Berbalik pada cara main tembak ikan tadi, dengan bet bernilai RM0.10, ada tiga peluru pilihan yang anda perlu anda pilih.

  1. Peluru lock ( akan lock target ikan anda )

  2. Peluru Slow

  3. Peluru laju


Pilih peluru lock dan tekan auto sistem, dengan menekan auto sistem akan secara rambang menembak ikan yang melalui depan anda. Anda hanya perlu tembak ikan besar sahaja; contohnya lock pada naga, neptune, buaya, sotong, ketam dan ikan cahaya.

Ikut pengalaman admin, selepas anda lock, anda akan berjaya meletupkan ikan yang anda inginkan .Jika anda sudah ada modal besar, cuba naikkan nilai bet dengan pilihan anda sendiri.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Tips Main & Menang Mega888 2021

Cara memenangi Mega888 terdiri daripada pelbagai kaedah dan strategi. Yang paling penting, memenangi Mega888 bukan tentang memanfaatkan kelemahan sistemnya – yang hampir tidak ada. Kemenangan yang kon

Cara Main Dragon Tiger 918Kiss/SCR888

Salah satu permainan yang mana kebanyakkan agent 918Kiss mengharamkan player mereka untuk bermain adalah permainan jenis table iaitu dragon tiger. Tahukah kenapa agent 918Kiss tidak membenarkan permai

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by SCr-918KissMy | 

licensed BY:

918kiss-logo.png