Chat with us, powered by LiveChat
Search
  • Cherry

Pengenalan Hulu Cock 918Kiss/SCR888

Hulu Cock, juga dikenali sebagai ketam udang ikan Sic Bo, adalah sejenis permainan perjudian. Jenis dan peluangnya pada dasarnya adalah sama seperti Sic Bo, satu lagi kaedah perjudian, tetapi dadu yang digunakan digantikan oleh mata ikan, udang, kepiting, wang, labu dan ayam. Ikan, udang, dan ketam berasal dari China, dan ia merupakan perjudian yang agak biasa di selatan.


Hulu Cock 918Kiss/SCR888

Shake

Satu jenis adalah panning, yang biasanya digunakan untuk membunuh taruhan besar. Apabila satu atau dua kecil muncul, peniaga akan menyorot secara mendatar dan dadu hanya akan bergulir beberapa kali selari. Kebanyakan keputusan masih kecil.


Satu adalah guncangan menegak, yang umumnya dilihat dalam kes mata besar. Untuk mengelakkan dadu, bersungguh-sungguh menggoncang dadu ke udara, tetapi ini biasanya mempunyai kebarangkalian yang sangat tinggi.


Ingin mencuba permainan ini? Ingat untuk memuat turun 918Kiss dan memasangnya pada telefon anda! Jangan lupa untuk menyertai Scr-918KissMy ~ Selalu ada diskaun dan pelanggan berharga lain untuk dijemput pada Malam Krismas, sila terus bertanya kepada khidmat pelanggan kami!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Tips Main & Menang Mega888 2021

Cara memenangi Mega888 terdiri daripada pelbagai kaedah dan strategi. Yang paling penting, memenangi Mega888 bukan tentang memanfaatkan kelemahan sistemnya – yang hampir tidak ada. Kemenangan yang kon

Cara Main Dragon Tiger 918Kiss/SCR888

Salah satu permainan yang mana kebanyakkan agent 918Kiss mengharamkan player mereka untuk bermain adalah permainan jenis table iaitu dragon tiger. Tahukah kenapa agent 918Kiss tidak membenarkan permai

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by SCr-918KissMy | 

licensed BY:

918kiss-logo.png