Chat with us, powered by LiveChat
Search
  • Cherry

Panduan & Petua Main 918Kiss

Tips berikut adalah untukcasinodari Newtown, 918kiss, Mega888 etc. Tips berikut akan ajar cara main slot Dolphin, Highway King, Safari, Panther moon, Archer, Thai Paradise dan juga Marvel slot seperti Ironman, Hulk, Spiderman dan yang lain. 

918Kiss Malaysia

Tips juga boleh digunakan untuk Three Kingdom, Fu Seng dari SunCity. Kebanyakan slots boleh mengunakan tips berikut untuk meningkatkan kebarangkalian untuk menang.


1. (Tips untuk slot)

Pilih game yang anda sudah lama main atau tanya beberape kawan untuk game yang biasa mereka main.


2. (Tips untuk slot)

Sebelum mula main, ambil 2 atau 3 minit untuk melihat beberape slot games berbeza dan meninjau semua slots yang boleh anda main. Jangan terus login dan main.


3. (Tips untuk slot)

Kebarangkalian untuk menang di progressive jackpot adalah kurang sebab sebahagaian daripada kredit anda akan dipakai untuk menaikkan jumlah kemenangan progressive jacktop. Anda dinasihatkan untuk main jackpot biasa tetapi jika anda masih sukaprogressive jackpotkami menasihatkan anda untuk hanya main progressive jackpot mengunakan duit kemenagan anda sahaja .Jangan mengunakan modal anda.


4. (Tips untuk slot)

Sebelum bermain tetapkan modal anda dan berape anda hendak menang untuk hari tersebut. Contohnya: Jika anda ingin menang 500 pada hari ini dan anda sudah menang 530. Bet seterusnya anda perlu letak 30 dan jika anda menang ataupun kalah , berhenti main dan minta cuci kesemuanya. Kalau anda tidak dapat menang 500 tetapi selama 10 minit anda kekal antara 450 ke 490, berhenti main dan cuci kesemuanya.


5. (Tips untuk slot)

Untuk memang di slot , kita kena cekap untuk menambahkan bet kita pada masa yang betul. Pertama, bet untuk setiap line perlu tetap. Kami cadangkan untuk pilih 7 line keatas. Katakan satu line 0.10 jumlah bet adalah 0.70 untuk 7 line. Bila kene satu spin anda perlu naikkan line ke 0.20 – 0.40 untuk 10 spin seterusnyer. Cara ini akan membolehkan kita mengabil kesempatan untuk menang besar bila ade nasib. Balik ke 0.10 satu line selepas 10 spin.

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Tips Main & Menang Mega888 2021

Cara memenangi Mega888 terdiri daripada pelbagai kaedah dan strategi. Yang paling penting, memenangi Mega888 bukan tentang memanfaatkan kelemahan sistemnya – yang hampir tidak ada. Kemenangan yang kon

Cara Main Dragon Tiger 918Kiss/SCR888

Salah satu permainan yang mana kebanyakkan agent 918Kiss mengharamkan player mereka untuk bermain adalah permainan jenis table iaitu dragon tiger. Tahukah kenapa agent 918Kiss tidak membenarkan permai

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by SCr-918KissMy | 

licensed BY:

918kiss-logo.png